your one and only universe...

.
by http://mounetteuniverse.blogg.se/
.

.
Photographer: Freddy Billqvist
.

hey boy! - Why you didn't call me


Skype is Company too...


yes Im home..

.
Oh yes im home... Efter några extra dagar i paris, långa smärtsamma farväl, nästan ett förlorat liv på flyget hem i storm, 30 panikattacker, förseningar, gråtande pensionärer och tre liter vatten senare, lyckades en lökig fröken trilla in i hallen på Bjkärshögsstationsväg (i Bara, typ "in the middle of bokskogen" - den välkända förorten till Svedala) hos familjen Choklad.
.
Puuuhh, andas! Äta, dricka vin, sova, upp och jobba 8h, hem äta, (blogg'a), sova...
.
Dax att ta farväl... Eller säga "god natt" typ..
.
Ja. GO'NATTT!
.
- P.S bloggerskan Mounette väntar nya 8h på jobb imorgon,
och ber därför om ursäkt över denna FÖRJÄVLA frånvaro D.S
.
.

Today

.
its a normal hangover day, woke up at 14:00, breakfast, then... nothing.
.
.

This Night...

.
.
.
.

MOUNETTE LIKE'S IT


in smoke

.
Idag har vi varit på casting tillsammans i typ den sjuuukaste lokalen någonsin i paris.
.
Nu sidder jag här och röger, medans min kille blir fin och nyklippt av sin lilla mamma, tussigt!
.
Ikväll väljer vi mellan FEST och Teater,
vi får se vad det blir...
.
.
.

Wednesday night...

.
Först vinkällare där vi både åt och drack gott, speciellt drack gott, för hela drussen fransoser + en svensk vinglade långsamt hem till Djo 4 timmar senare..
.
På denna tid hann fröken Mounette bli hjärntvättad, tryckt mot väggen, övertalad och manipulerad av dessa parisare att stanna i frankrike fram tills söndag. Så där stod min mamma klockan 20:00 i kväll och väntade på dotter att hämta upp efter flygning, men inte var där någon Emma på 18:00 flyget från paris inte.
.
SATAN OCKSÅ! Jag är vuxen nu! Inte alls läge att falla för grupptryck längre!
.
Jaja, grått och jävligt var det i Paris idag för första gången sedan jag kom, så jag och pojkvännen gav varandra en intygande blick av "En sån där sitta-hemma-och-glo-film-hela-dagen" blick, nickade lika intygande och sprang sedan ner på Marché U och storhandlade på det franska check-systemet, och har spenderat hela dagen i soffan framför film, bakat kanelbullar som vi sedan tog med bort till Djo och Carro, hängde lite där tills vi blev utslängda.
.
Nu har vi lagat mat och sitter och äter, och tänkte fortsätta med vårt Disney-film maraton vi påbörjade i morse.
.
I morgon ska vi båda på casting tillsammans, ska bli kul.
.
PUSS!
.
P.S Ni får ursäkta min pojkvän, han lyckades inte riktigt få till poserna igår, han skyller på att han hade "foi gras i hela munnen".. mjo, skiter väl jag i, du får hamna på bloggen i alla fall... (elakt skratt ekar i bakgrunden)
.Hello fellers...

.
Här sitter jag framför min dator i Paris och jobbar på ett reportage jag ska göra för Malmö tv. Medan min pojkvän är på exklusiv plåtning för The Kooples, kul! Livet är fan orättvist.. Men men, ska på möte kl. 16:00 med en fransk rappare för ett litet musikprojekt vi planerat att göra ihop, sen blir det vinprovning kl 21:00 på en vinbar här i krokarna med alla franska vänner...
.
Hoppas allt är bra med er där hemma.
.
Jag reser hem till Sverige i morgon eftermiddag, sticker antagligen direkt hem till Anna för tjejmiddag, om jag hinner, och tänkte sedan ta mig bort till Babel där Bleek - ett killkompis band - skall ha konsert. Har ni inget vettigare för er en torsdags kväll så kom dit!
Lär bli FETT ÖS!
.
Hej Svej!
.

black and white paris


Nattpromenad i Paris...

.

Last night...

.
Igår kväll firade vi Greg's födelsedag på Bistro St. Dominique
.
Vi var 20 pers, så fick hela ovanvåningen för oss själva. Planen efter det var utgång. Men då min kära farfar till pojkvän inte ville festa då han har en stor teaterpremiär idag, och jag inte träffat honom på 3 veckor tog jag det -tråkiga- beslutet att åka hem med honom ist. Så ist för utgång på Cirkus i Paris, blev det soffliggande framför askungen... Så kan det gick!
.
In The Sun


okey,

.
väl framme i paris, pigg och glad... mjaeehh..
.
här är en bra låt iaf, och FET video:
.

Paris tonight!

.
började jobba 7:00 i morse igen, fick dock sovit 6h innan denna gången.
.
Nu har jag precis jobbat klart, tänkte vara en såndär så kallad "gullig flickvän" och sticka bort och köpa massa mini-presenter till min pojkväns julkalender (fransoser brukar inte ha det så bra före jul som vi i sverige) så han ska få sin första julkalender av moi! (tur han inte förstår svenska, hehe, annars hade jag avslöjat mig rätt bra här nu)
.
Mounette drar till Paris i kväll!!
.

Daily (from yesterday)

.

..
.

.


I think I just died...

.
Började jobba klockan 07:00 i morse.
.
Det är väl helt okej om man lägger sig i tid och sover ordentligt. Vilket inte riiiktigt var mitt fall.. Gick upp och knarkade kaffe 05:30 efter en fulländad insomnia natt. inte en enda jääävla sekund lyckade jag få ro och somna till! Fucking insomnia säger jag bara...Jag började nästan gråta när väckarklockan ringde i morse och jag fortfarande inte lyckats sova, fy fan. DESS utom fick jag jobba över två timmar idag, TJENA!
.
Hoppas ni haft en bättre dag än så. Nu ska jag powernap'a nån timme, och hoppas på att tjejmiddagen i kväll får mig på andra tankar än "snälla någon!! kom och hjälp mig att dö!!"
.
SVEJ!
.

behind that mask I wear...


MY DAY

.
Meeting with Malmö TV, Work at Boutique 100 then
Lunch with mom at "SMAK", then Chris Johanson's exhibition.
.
.
The exhibition by Chris Johanson was funny and colorful. He express today's power of the way to create human personality after whats best for the society (very true). Some of the pictures are also from the "Big Bubble" exhibition by the Japanese artist Miaki Kawai. Very naive and some of her piece of work made me think of the french artist Dubuffet.
.

.
Lunch at SMAK, Beetroot with Chevre purée, onion and nuts! just amazing! LOVE their food! If you happen to live in Malmö, and never have been trying it, I definitely recommend it!
.

...

..
.

Tag my life!


and all that mess!

.
.

Music tonight!


time to fiesta!


body language

ladda ladda ladda! It's Friday!
.


philippe starck's designed restaurant in Beijing


In the dark


I'm back...

.
Sorry I did'nt have time the last days in Beijing to think about the blog, I will show you some more later on.. now im back in Malmö after 9 looooong hour's flight... totally exhausted! So, I just want to say: GOOD NIGHT EVERYONE! and I be back again, more alive, tomorrow... sleep tight!
.

. summer 2011 .

7.9.8 Art District - Beijing

The coolest district in Beijing is the 7.9.8 art district were all the artists have the right to show art and scream out their opinion, or at least try, when the rest of the country is hard on the communist side.
.

.


Day 2 - Beijing

Antikmarknad sedan pärlmarknad
.

Day 1 - Beijing

efter några timmars shopping stack vi inom hotellet för att lämna av det vi handlat och åkte sedan bort till en jätte mysig restaurang vid namn Tapanjaki.
.

Arrived in Beijing...

Efter tre små flaskor vin ombord lyckades fröken mounette äntligen somna, och resan på 9h gick ganska bra. Tog in på hotell, stack direkt ut på stan för lite shopping och lyckades göra av med hälften av alla pengar.. hoppsan!

ALWAYS BY MY SIDE

.
Yes.. I still have this i.n.s.o.m.n.i.a problems...
.
Trying to sleep with this I <3 NICOLAS JAAR song
.
.

I.JUST.WANT.YOUR.music.TONIGHT

.

AND

.

..
"YEAH, Totally! Not kidding"
.

There may be problems with the sun

.
Typ en riktigt FET låt
.

a little remider

.
I just wanted to remind you of the blog teaser
.
So, here it comes again:
.
.

photos from last shoot...

This is the result from the last shoot...
.
PHOTOGRAPHER: MARTINA WALLIN
MAKE UP AND STYLING: EMMA CHOLAT
MODEL: Isabella from sweden models.
.
Thanks to: Martina Wallin for good photos, to Boutique 100, to Joy Liljegren, sweden models, beauty minerals and more..
.

bloglovin

.
Jag har inte orkat skriva in mig på bloggsidor och såntdär blogg-träsk-shit fören (woohhoo ÄNTLIGEN) idag, när man nu kan följa mig på bloglovin i alla fall, helt fantastiskt!
.
Det är ju ifs säkerligen en hel druss av er som inte ens vet vad det är (jag lärde mig vad det var idag) och sen har jag ju alla de där fransoserna också, som säkerligen inte fattar ett jota när jag sitter här och och ugglar på svenska, men ja, skitsamma, något får man väl göra för att vara lite seriös med sin blogg, hallå!?
.
(harklar mig)
.
Så, som sagt.. följ mig för er som fattar...
Och detta gör ni genom att klicka på länken nedan:
.
Följ min blogg med Bloglovin

Daddy's skirt and oily hair...


I'm back in Malmö town...

Jag är tillbaka i MALMÖÖÖ igen. Fast inte länge, sticker till Peking i övermorgon... Ska bli skönt! Jag har typ inte shoppat på ett år, så det kan behövas lite nytt i garderoben..
.
Nu ska jag till jöbb och pynta lite, hej svej
.

.

this scary night of halloween...

...
...

RSS 2.0